Ønsker du et liv i frihed?

Ønsker du et liv i frihed?

….. Så læs med her… for det skaber jeg for mig selv – og jeg har meget at dele ud af ❤️

Jeg har skabt og lever mit frie liv ud fra ingenting…. Men ud fra at lade mig guide og følge mit hjerte.

Jeg har været SÅ inspireret af og interesseret i, at bevidst forstå loven om tiltrækning og hvad det er, der har været holdt skjult fra os – hvilken viden om vores indre og hvordan vi fungerer, som vi ikke har lært og som er gemt bag ved utallige mønstrer, vaner, programmeringer og lave frygt vibrationer.

I starten vidste jeg ikke hvad min mission var, andet end jeg ønskede at skabe et liv, som ikke kun handlede om at overleve, som jeg følte jeg havde gjort i SÅ mange år..

Jeg begyndte at få mere og mere viden, uden jeg egentlig vidste hvor det kom fra. Jeg vidste bare pludselig ting og jeg fandt ud af, at alt den info jeg havde brug for at vide, altid var i den første video der dukkede op, på min YouTube kanal og meget info bleve “bare” frigivet eller aktiveret indefra hos mig…

Sådan har jeg haft det de sidste 3 år. Alt jeg skal vide, kommer altid indefra og bliver understøttet af konkret og bevidst viden fra ofte YouTube, eller andre sociale medier jeg kigger på..

Jeg har heller ikke helt forstået hvorfor jeg skulle have den viden, som jeg har fået og været igennem de ting jeg har været. Men det hele giver bare mere og mere mening nu…

“You can’t connect the dots 

Nu er jeg så her – tiden er virkelig inde. Alle ydrer forandringer der har været brugt til at holde os mennesker i frygt og lave vibrationer er ophævet… Så vi har nu alle mulighed for, at ændre vores liv radikalt og begynde at skabe det liv vi ønsker….

Men det er fuldstændig op til alle folk selv nu!!!

Vi har alle vores “frie vilje” til at tænke, føle og tro på hvad vi vil…

Nogen ønsker måske aldrig, at leve anderledes end de gør nu..

Andre bliver måske ved med at kæmpe imod tingenen ( og bliver så ved med at tiltrække mere af det samme)

Nogen begynder måske at opleve, at de manifesterer det liv de fokusere på..

Jo mere vi begynder at drømme  og stoppe med at kæmpe imod, men i stedet lader os flyde med kærlighedsstrømmen, bevidstheden, den fælles energi vi alle bruger til at skabe med…. Jo mere vil vi trives…

Det er min store passion, at dele ud af det her… Da jeg har nørdet det, i flere år og selv udlever det ..

Men det er fuldstændig op til folk selv, hvad de vælger at tro på ( det er vores alles frie vilje)

Det vi vælger at tro på, bliver altid “vores realitet – vores liv – vores tidslinje”

Så det handler ikke om at gå og vente på, at alt korruption bliver afsløret, eller der kommer en ny bedre verden.. 

Der vil være flere forskellige virkligheder – og vi vil nok ikke opleve dem alle.. !!!!!

Men det vi hver især vælger at fokusere på, det vi vælger at vande, tænke, føle og tro på – bliver vores, hver især`s virkelighed.

Det er så mega cool at vi alle selv har mulighed for, at skabe præcis det liv vi hver især ønsker.

Det eneste det kræver er, at forstå vores indre og lære de grundlæggende funktioner og derefter er det bare at øve sig ..

Når vi først opdager, at vi selv skaber hvad vi har vores dominerende fokus på, så får det KUN mere og mere interesse – for der er jo ikke noget vigtigere end, at vide og kunne mestre vores eget liv selv!

Jeg starter 8 ugers startforløb op d. 21/6 til kr. 3000,- (Skriv til mig, for mere info)

Og ALLE, der tidligere har købt forløb hos mig, eller har det nu, kan fortsætte udviklingen, bevidstheden, manifesteringene, stille spørgsmål og holde træningen til ilden, ved at deltage i “Tirsdagsklubben” som er zoom møder hver tirsdag kl. 19.00 – for kun kr. 1000,- pr måned.

Skal du deltage på den ene eller anden måde – så skriv til mig for mere detaljeret info ❤️

Masser af kærlighed herfra 😘

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *