Tag ansvar for dit liv – og skab det liv du drømmer om!

Tag ansvar for dit liv – og skab det liv du drømmer om!

Når vi stopper med, at rende rundt og give hinanden og andre skylden for, det liv vi lever, vil vi skabe en helt anden verden og et helt andet liv!!!!

Når vi først “virkelig” forstå det – som i virkelig!!! At lige meget hvad der sker i vores liv, om det er godt eller skidt, eller der er kaos og uretfærdigheder, eller andre der siger hvad vi skal!!!! Først når vi begynder at slippe det fuldstændigt og virkelig forstå, at vi skaber ALTING selv og har 100% ANSVARET for, hvor vi er i vores liv.. Først der, vil du begynde at opdage, hvilken powerful skaber du er…

Det er bestemt ikke altid rart at høre – og det kan føles fuldstændig vanvittig urimeligt & forkert, at du selv har skabt den situation du sidder i nu…

Men det er facts!!!

Vi tror at vi kan gemme os bag ved, ikke at tage en beslutning. Ikke at tage stilling. Ikke at tage ansvar og sende det videre til andre.

Mange gør det her hele tiden, som en del af deres programmering. Men de er ikke bevidste om det. 

Det giver ambivalente følelser og utilstrækkelighed, usikkerhed, fastlåshed, stagnation.. mm. Det giver en masse lavtvibrerende følelser, som ALTID vil tiltrække flere lavt vibrerende følelser. 

En vigtig pointe er, at vi ikke har været bevidst om det i vores liv – og derfor ikke kan gøre for, hvordan vi tænker og lever og derfor ikke kan gøre for, hvordan vores situation er lige nu!!! Og at alle gør deres bedste i forhold til, den bevidsthed de er i…

Men vi har selv ansvaret for, at begynde at ændre det, så snart vi bliver bevidst om det.

Jo hurtigere vi tager dette ansvar, jo hurtigere vil vi manifesterer & skabe et bedre liv. Og lever vi allerede et skønt liv, kan vi blive bevidst om, at vi selv skaber alting og manifesterer bevidst – og også sørger for at tage ansvar for, at hjælpe de mennesker vi har rundt omkring os, i vores eget netværk og omgangskreds.

Vi er alle connectet i den samme energi. Så har andre folk omkring os & på verdensplan det ikke godt, så påvirker det også vores egen energi.

Så jo mere vi tager ansvar for først, at lære hvordan vi selv fungerer og manifesterer, så kan vi derefter hjælpe andre.

Så længe vi ikke tager ansvar og mener at det er andre, der skal skabe forandringen, så længe tillader vi, at lade os underlægge og styre af andre – og vi er med til at holde energien nede. Vi er med til at holde os alle fast, i nogle mønstrer og rammer vi ikke ønsker – og vi er med til, at holde vores egen lykke og velbefindende nede…

Så hvad vælger du? Har du taget et bevidst valg? Og tager du ansvar for dit liv? Eller vælger du ikke at tage stilling?

Jeg anbefaler i hvert tilfælde, at du i det mindste vælger, at tænker bevidst over det. For det kan IKKE skade noget menneske på jorden, at hvert menneske begynder at udsende bedre energier på jorden. Og nej, du vil heller ikke skade verden ved, at lukker øjne og øre og ikke vil tro på det, eller tage bevidst stilling til det. Fordi flertallet vil selvfølgelig vælge det her… Men det som der sker, når du ikke tager ansvar & stilling er, at vi forsinker processen… Vi vil blive længere tid, i en tilstand af kaos og skabe mere af det vi ikke ønsker. Vi bliver som ekstra bremsekloder, i vores eget mindre gode liv og verden..

Så derfor opfordrer jeg til, at tænker bevidst over det her – om du tager ansvar for dit eget liv? eller bliver ved med, at holde dig fast i noget du IKKE ønsker mere af? 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *