Hvorfor betyder andres mening så meget?

Hvorfor betyder andres mening så meget?

Når du først bliver bevidst om dig selv og hvordan du fungerer, giver alting så meget mening. En stor del der fylder meget hos folk er, hvad andre syntes om dem og det kan folk nemt bruge hele deres liv på at være styret af, hvis de ikke finder ind til sig selv.

Rigtig mange gange gør vi ting, som vi altid har gjort, fordi vi altid har gjort det og fordi andre gør det samme.

Rigtig mange gange gør du det, fordi andres mening betyder så meget for dig. For at føle dig okay i andres øjne og fordi du aldrig har stoppet op og sat spørgsmåltegn ved, hvorfor du gør, tænker og handler som du gør. Du vil ALDRIG kunne være i overensstemmelse med dit indre, din spirit, din sjæl og i overensstemmelse med hvad din kollega eller nabo tænker du bør gøre, samtidig.

Du bliver nødt til at vælge.

Enten kan du tune ind og være i overensstemmelse med, hvad din kollega el nabo synes du skal gøre – og så være disconnected fra dig selv.
Ellers kan du være i overensstemmelse med dit eget indre, lytte til dit eget hjerte og være connected med dig selv.

Jeg tænker godt du ved, hvordan hver især af mulighederne vil føles. Jeg tænker godt du ved, hvordan det føles når du lytter til dig selv, følger dit hjerte, alting fungerer for dig og du er i flow. Eller du føler dig (tvunget) til at gøre som du gør, handler som du tænker andre ønsker – og du gør som forvent. Hvordan føles det mon?

Vi får ikke vores power fra at gøre som resten “af holdet”, men vi får vores power fra, at gøre hvad der er i overensstemmelse med vores indre.
Når du gør det føler du klarhed.Mange forstår ikke at vi er energi. Hvis du gang på gang handler og lever ud fra hvad andre forventer, ikke er enig i og ikke har lyst til, dræner du dig selv for energi. Du frigiver din egen energi, ved at lave ting, du elsker at lave. Så når du laver de ting der er i overensstemmelse med dit indre, vil du aktiverer din egen power.

Ligegyldig hvor perfekt du er til at skabe overensstemmelse med dit eget indre, vil der altid være en del af befolkningen der ikke vil være i den perfektion du har fundet. Men det er lige meget. Det er ikke meningen, at alle skal kunne lide dig.

Den anden person der ikke kan lide dig, vil aldrig være fordi du er i overensstemmelse med dig selv og dit indre, men fordi personen IKKE er i overensstemmelse han hans eller hendes indre.

Når du først finder ud af at grunden til personen ikke kan lide dig, intet har med dig at gøre, men det er deres egen forbindelse til deres indre, deres spirit, deres sjæl, så begynder det hele at give mening og at være så let og enkelt.

Det eneste vi skal gøre er, at skabe overensstemmelse til vores eget indre og andre kan kun gøre det samme.
Jo flere der bliver oplyst om det her, jo lettere bliver verden, virksomheden, familien, vennekredsen, afdelingen teamet at være en del af, fordi alle arbejder med deres egen power, i stedet for fejlagtigt at søge efter deres power de forkerte steder.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *