Lær at føle lykke for “bare” at være dig

Lær at føle lykke for “bare” at være dig

Hvis jeg finder den rette person der kan berige mit liv, bliver jeg lykkelig

Hvis jeg tjene 50 gange mere, end jeg gør nu, bliver jeg lykkelig.

Hvis jeg bare lige kommer i gang, med min nye livsstil, bliver jeg lykkelig.

Hvis jeg bare lige kommer hen, på den anden side af dette projekt, bliver jeg lykkelig.

Men det der ubevidst foregår er, at du ikke føler dig lykkelig for bare at være dig!

Du har en skjult dagsorden om, at du skal bruge disse ting, gøre noget bestemt i dit liv for at kunne føle lykke.

Du føler dig ikke værdig som den du er. Du har behov for de ting, den partner, de penge, den nye livsstil, for at kunne identificere dig med de følelser af, hvordan det vil være, at have de ting i dit liv og hvor fantastisk det må føles, når du har det.

Men den modstand du sætter op, fordi du ikke føler dig god nok, som den du er uden disse ting, skaber samtidig mere afstand til de ting du gerne vil have. Du udsender de følelser & vibrationer af, at du ikke er god nok, at du har brug for de ting, at du ikke har de ting du gerne vil have, at du mangler de ting for, at kunne føle lykke. Og der hvor dine stærkeste følelser vibrerer, det er hvad du tiltrækker mere af i dit liv.

Lær at føle lykke for “bare” at være dig, så skal alt det andet nok komme ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *