IonSheild nu i Danmark & Spain 🇩🇰🇪🇸🇩🇰

IonSheild nu i Danmark & Spain 🇩🇰🇪🇸🇩🇰

IonShield vedhæng beskytter dig og din families sundhed hele dagen!

IonShield omgiver dig med en sky på 60 millioner negative ioner pr. cm³. Disse negative ioner øger stofskiftet, forbedrer fordøjelsessystemet og blodcirkulationen, reducerer allergi og meget mere.

Bær vedhænget overalt, hvor du går for konstant beskyttelse.

40 minutters hurtigopladning med op til 18 timers batteriforbrug.

Hvad er en ion?

En ion er defineret som et atom eller molekyle, der har fået eller mistet en eller flere af sine elektroner, hvilket giver det en netto positiv eller negativ elektrisk ladning. Der er med andre ord en ubalance i antallet af protoner (positivt ladede partikler) og elektroner (negativt ladede partikler).

Hvad er negative ioner?

“Negative ioner er iltatomer ladet med en ekstra elektron. De er skabt i naturen af virkningerne af vand, luft, sollys og jordens iboende stråling.”

De findes mest på naturlige steder og især omkring vand, i bevægelse eller efter et tordenvejr.

Du kan lugte og smage dem på stranden, i nærheden af et vandfald eller efter en storm.

I høje koncentrationer renser negative ioner den omgivende luft for bakterier, vira, skimmelsporer, pollen, kæledyrsskæl, lugte, støv, cigaretrøg og andre farlige partikler i luften.

12 Fordele ved negative ioner

“Negative ioner øger din følelse af velvære og mental klarhed, ved at modvirke invaliderende positive ioner i dit miljø.

Det er bevist, at ionmaskiner renser luften for støv, pollen, kæledyrsskæl, skimmelsporer og andre potentielle allergener.

Høje koncentrationer af negativt ladede ioner, kan reducere luftbårne virale og bakterielle partikler i dit hjem markant.

Eksponering for anioner, forbedrer funktionen af cilia i dine luftveje, der beskytter dine lunger mod irritation og betændelse, hvilket fører til færre luftvejsproblemer.

Luftionisatorer har en afslappende effekt og er blevet rapporteret at normalisere vejrtrækningshastigheden og lindre spændinger. Fordi anioner absorberes direkte i blodbanen, kan de hjælpe med at bekæmpe skadelige frie radikaler i din krop.

Undersøgelser viste, at høje niveauer af negativt ladede ioner, kan være en effektiv behandling af sæsonbestemt affektiv lidelse (SAD).

Forbedret energiniveau og fokus. Forskning ved University of California viste, at anioneksponering normaliserede serotoninniveauer i hjernen, hvilket potentielt kunne forbedre en persons positive udsigter og humør.

Bedre søvn. En fransk undersøgelse fandt, at brug af negative ion-teknologi kunne hjælpe dig til at sove bedre. Dette skyldes endnu en gang deres positive virkninger på neurotransmittere.

Reducerer tilfælde af hovedpine og sygdom. Firmaet Norwich Union fandt, at installation af ioniske luftrensere i et arbejdsområde fyldt med computere og andet elektronisk udstyr reducerede tilfælde af rapporteret sygdom og hovedpine med 78 %. Iongeneratorer bruges også rutinemæssigt på hospitaler i Europa for deres gavnlige indvirkning på patientens helingshastighed.

Forhøjet mental koncentration og ydeevne. Test har vist, at forsøgspersoner, der blev udsat for høje niveauer af anioner, klarede sig bedre i mentalt udfordrende opgaver end dem, der trækker vejret med normal positiv ion tæt luft. Pierce J. Howard PhD ved Center for Applied Cognitive Sciences siger i Owner’s Manual for the Brain – “Negative ioner øger iltstrømmen til hjernen; hvilket resulterer i højere årvågenhed, nedsat døsighed og mere mental energi.”

Forskning viste, at negativ ioneksponering også forbedrede den fysiske ydeevne. En undersøgelse med titlen ‘En undersøgelse af virkningerne af negative luftioner på reaktioner på submaksimal træning på forskellige tidspunkter af dagen’ viste, at: “negative luftioner reducerede signifikant hvileværdier for alle fysiologiske variabler” og “er biologisk aktive, og at de påvirker kroppens døgnrytme”.

En forklaring på disse positive effekter kan findes i et forskningspapir kaldet ‘Den stimulerende effekt af negative luftioner og hydrogenperoxid på aktiviteten af superoxiddismutase’. Forskere fandt ud af, at anioner øgede koncentrationen af antioxidanten superoxiddismutase (SOD), et af din krops primære forsvar mod oxidativt stress. De konkluderede: “Den primære fysisk-kemiske mekanisme for gavnlig biologisk virkning af negative luftioner foreslås, at være relateret til stimuleringen af superoxiddismutaseaktivitet ved mikromolære koncentrationer af H2O2.”

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *