Julefred og kærlighed 🎄❤️

Julefred og kærlighed 🎄❤️

Julen er sæson for både at søge indad, søge ro, bruge ekstra tid på familie og de mennesker der har stor betydning i vores liv. Det er sæson for at fokusere på kærlighed, medfølelse og tilgivelse og gøre status over året der er gået.

For mig har det været et vildt år, med en øget bevidsthed, om en meget korrupt verden. Samtidig også det vildeste år i mit liv, i form af konstant spirituel opvågning – og et fokus på en magisk tid vi har i vente. Det der ligger mig mest på sinde lige nu er, den store splittelse imellem folk, der er blevet skabt og som vi tillader, ved at fodre den og “hoppe med på vognen”

Det jeg ønsker fokus på, med denne lille julehilsen er, at vi ALLE sammen kan blive enige om, at livet handler om at mærke de gode følelser. De smukke øjeblikke. Det unikke glædesrus igennem kroppen. Den dybeste kærlighedsfølelse, ved at se ind i øjnene på de personer, der betyder mest i vores liv. De smukkeste følelser vi mærker og oplever i naturen. Den sjoveste følelse af latterkrampe, sammen med skønne venner og den dybeste følelse af glæde, når vi mærker en power så kraftigt i vores hjerte, så tårerne triller ned af kinderne på os..
Vi er alle sammen unikke sjæle og vi søger ALLE efter de skønne følelser, på så mange forskellige måde. Fordi vi ikke altid forstår de andres måde, at søge disse følelser på, skal vi vise medfølelse og forståelse overfor hinanden. For vi er alle på forskellige bevidsthedsniveauer og vi vil aldrig komme på det samme, ligesom vores alder, aldrig vil blive den samme.

Vi lever i et kæmpe energiskifte, hvor vi alle vil opleve personlig & spirituel udvikling, i hvert vores tempo. Men vi skal udvise kærlighed, medfølelse og tilgivelse for hinanden.

Hvis nogle personer har behandlet dig dårligt, så giv slip og tilgiv dem, i stedet for at blive frustreret, vred og irritabel.

Hvis du ikke lærer at slippe din vrede, kan du sammenligne det lidt med, at du selv tager en lille smule gift hver dag og håber på, at det er den anden der dør.

Tilgivelse er ikke noget der gavner den anden person, men tilgivelse gavner dig! Du skaber plads til bedre følelser og du vil vibrere på højere frekvenser. Jo højere du vibrerer, jo bedre trives du selv, plus du er med til at løfte energien kollektivt i hele verden.

Jeg ønsker vi alle, vil fokusere på at sende kærlighed, medfølelse og tilgivelser afsted til alle vi møder hele julen. Selv dem vi slet ikke er enige med og selv dem, vi ligefrem synes er dårlige mennesker.

Ondskab, frygt og vrede, kan ikke leve i de højere energier, som kærlighed og medfølelse er. Så jo mere vi fokuserer på de gode følelser, jo mere godt vil vi tiltrække til os selv, vores medmennesker og verden. Sådan fungerer universets love, om vi forstår det, eller ej. Om vi tror på det, eller ej.

Med disse ord, vil jeg ønske alle i mit netværk, en Rigtig Glædelig Jul og håber I alle, vil være med til at skabe, et Lykkefyldt og Magisk Nytår.

Tusinde tak for dig der læse med ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *