Slip egoet og lyt til dit hjerte ❤️

Slip egoet og lyt til dit hjerte ❤️

Det er virkelig tid til, at slippe egoet og begynde at lytte meget mere til dit hjerte ❤️

Vi er alle påvirket, af det kraftige energiskifte jorden befinder sig i, eller rettere hele galaxen.

Vi bliver drevet med, ligesom hvis vi ligger i en flod og flyder med strømmen.

samme måde, bliver vi og vores krop også drevet med, de øgede energier & den øget bevidsthed. Så selvom vi ikke ønsker forandring, kan vi ikke komme uden om det. Vi vil kun få det værre pg værre. Vi vil blive strukket mere og mere. Ligesom hvis vi kæmpede med, at holde fast i en gren eller kanten, imens vi ligger i en flod med kraftig strøm i.

Vi er på vej væk, fra den ydre styret programmering af egoet og vores gamle identitet.

VI kan se det lidt som en ego-skal, en programmering, identitet, en slags avatar vi skal slippe for, at komme ind til vores spirit, vores hjerte, vores sande jeg.

Vi er opvokset med og programmeret til at tro, at vores ego, avatar, identitet “er os”

Men det er det ikke. Vores sande jeg, er den spirit, sjæl og energi, som midlertidigt holder til, inde i den krop vi nu har. En energi, som har været her altid og bliver ved med at være her. Vi er bare blevet så fejlinformeret om alting og især om, hvem vi selv er og hvordan vi fungerer.

Vores ego & identitet er blevet programmeret til, at leve et liv, hvor der har været meget fokus på at kæmpe, konkurrere, overleve og på at stræbe efter ydre ting og titler. Vi er blevet opdraget med, at vi skal give noget for at få noget. Vi er opdraget til, at vi skal gøre noget for at få en belønning, der så medfører, at vi aktiverer gode følelser indeni.

Vi har lært at vi skal “gøre noget” for at aktivere gode vibrationer indeni.

Vi har IKKE lært, at det faktisk er os selv, der kan styrer og regulerer hvilke følelser og vibrationer vi aktiverer indeni, som så netop afgør, hvad vi tiltrækker i livet på alle områder.

Så det der sker nu er, at vi bliver hjulpet af energierne i denne proces. Vi bliver tvunget til, at se på egoet, vores identitet, vores avatar, for at slippe de ting og følelser, som vi ikke ønsker at slæbe mere rundt på.

(Fuldstændig ligesom i den ydre verden. Der ser vi alt korruption og skandaler, for at blive bevidst om det og derefter at kunne give slip på det og fokusere på det vi ønsker i stedet.)

Hvis vi har mange ting, som vi kæmper med, der ikke skal flyde med strømmen i floden, så får vi det værre og værre og kan kun holde fokus og bruge vores kostbare skaber energi på at holde tingene tilbage, så de ikke flyder med.

Men jo mere vi giver slip på, gamle issue, overbevisninger, tankemønstre og dårlige følelser. Jo mere vi tør læne os tilbage og nyde turen, i strømmen ned af floden, jo mere frie vil vi også føle os og jo mere frihed har vi til, at bruge vores skaber energi på, det vi drømmer om og som gør os glade. Og jo mere frie vi føler os indeni, jo mere frit strømmer energien i os og sygdom kan ikke opstå.

Vi har alle fuldstændig samme mulighed, for at gøre det her. Vi er allesammen udrustet med samme evner og sammen skaber energi. Det eneste du skal gøre er, at tage en committet beslutning om, at begynde at skabe den forandring og den unikke rejse som DU ønsker – og ikke følge alle andres vej.

Jo mere du slipper egoet og lytter til dit hjerte, jo før er du på vej ❤️

Skriv til mig, hvis jeg skal hjælpe dig.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *