Vi kan alle selvheale os selv❗️

Vi kan alle selvheale os selv❗️

Denne fantastisk iTera Care blæser helbreder dig ikke!

Men den udsender frekvenser, der matcher det vi alle sammen vibrerer fra naturens side.

Det der sker når vi begynder at mistrives, er at vi begynder at vibrerer på lavere frekvenser.

Den her hjælper os tilbage på sporet, som vi også selv kan gøre, hvis vi virkelig arbejder med vores indre. Men pt tror jeg ikke der er mange, der formå at gøre det her selv. Så på den måde, er denne blæser virkelig fantastisk. 

Vi er fra naturens side selvhelbredende. Vi gror og udvikler os hele tiden. Der er hele tiden et naturligt flow. Ligesom når vi kigger på naturen, så gror græsset og træerne af sig selv. Nat bliver til dag af sig selv. Vores hjerte slår af sig selv. Vores hår gror af sig selv. Vi trækker automatisk vejret og når vi følger vores naturlige flow, så trives vi. Så er vi i balance. I harmoni. I velvære. Når vi laver de ting vi elsker. Når vi følger vores hjerte. Når vi lytter til vores indre, følger vi vores naturlige flow.

Når vi begynder at bryde dette naturlige flow, ofte helt fra barn, så bliver vi korrigeret udefra. Hvis vi fx får gentagende af vide, at vi ikke er ordentlige, hvis vi gør sådan. At vi skal gøre noget bestemt for andre. At vi skal opføre os på bestemte måder, af hensyn til andre. At vi gentagende skal gøre ting vi ikke har lyst til osv. 

Så bliver vi forsigtigt guidet og programmeret til, at leve vores liv med yderstyring.

Denne ydersyring bliver ofte kun stærkere og stærkere. Bare prøv at se hvordan vi lever nu!

Men pointen med det her er, at når vi vokser op med, at det er “normalt” med ydrestyring, så har vi vendt fokus væk fra indrestyring. Og når vi ikke er opvokset med at leve ud fra vores indre styring, så lytter vi mere til andre, end til os selv. Det er blevet det normale. 

Så vi bliver programmeret til at lytte mere til andre, end til os selv – og det resulterer i, at vi også lære at undertrykke vores følelser. For hvis andre siger at vi skal gøre noget bestemt og vi ikke har lyst, så er vi i gang med at legitimisere, at det er okay. Og det er selvfølgelig ikke den ene gang der gør forskellen. Det er gentagelser der programmerer os.

Så selv når vi bliver bevidst om det her og vi ønsker at skabe en forandring. Kan vi komme til at leve et liv, hvor vi afprøver den ene forandring efter den anden, fordi vi fortsætter med at ændre på de ydre omstændigheder.

Prøv at se hvor mange der laver noget hver dag, de egentlig ikke har lyst til, men i stedet overbeviser sig selv om, at det er okay og måske godt, nok i forhold til hvad der er af alternativer.

Vi er stille og roligt blevet programmeret til, at leve på bestemte måder, uden det egentligt er det vi rigtig gerne vil lave.

Vi er programmeret med, at vi selvfølgelig ikke kan lave det vi har lyst til hver dag….. 

Hvis vi år efter år lever på måder vi ikke ønsker. Hvis vi lever i omgivelser af både ting og mennsker som ikke gør os godt. Hvis vi hver dag tager på et arbejde, som vi kun gør for at tjene penge til at leve. Hvis vi spiser mad, der ikke giver vores krop den rigtige næring. Hvis vi hver dag forgifter vores krop, med forskellige afhængigheder, der nedbryder vores system. Hvis vi hver dag tænker dårlige tanker om os selv, eller ikke føler glæde, latter og kærlighed.

Så producere vi dårlige vibrationer!

Og dårlige vibrationer, giver over tid klumper i energien, som skal kunne strømme frit i gennem kroppen. Og klumper i energien, får vores livskraft til, at halte nogen steder og vi begynder at skabe mistrivsel og sygdomme.

Vi har så lært, at det hjælper at tage en pille, eller fjerne den ene “klump” der har hobet sig op.

Men det er den generelle frie strømning af energi der er det vigtige. Det er at holde vibrationerne oppe, på et naturligt niveau, hvor trivsel, glæde og kærlighed holder til. For det strømmer automatisk igennem os, helt fra start af, fra naturens side.

Vi er så havnet et sted nu, hvor stort set ALLE mennesker har klumper i energien, pga den måde vi har levet på. Den mad vi har adgang til. Den måde vi er opvokset og programmeret til at leve på. Og hvis vi overhører det længe nok, bliver vi syge.

Det vi alle har mulighed for nu. Det er at begynde at ryde op. Begynde at lytte til vores indre og begynde at skille os af med de dårlige programmeringer, der ikke gavner os.

Der er mange måder at gøre det på. Men en af de måder jeg er blevet super begejstret for, er hjælpen fra denne skønne iTera Care blæser.

For den udsender som sagt frekvenser, der er i harmoni med vores sunde celler, så den hjælper os med at skabe bedre vibrationer, som gør vores indre oprydning hurtigere og lettere. Den hjælper os med at aktivere vores indre, så vi nemmere selv kan skille os af med “klumperne” i vores energistrømme. 

Og uden jeg overhovedet har viden om sygdomme generelt, har jeg hørt at inflamassion forårsager de fleste sygdomme, så det er bestemt værd, at have denne fantastiske blæser værd i et hvert hjem, eller enhver klinik, der i forvejen arbejder med at hjælpe menneskers trivsel.

Jo mere vi lærer at være indrestyret, leve i harmoni og balance og kunne tilgå den rette føde og vand, jo mere kan vi selv lære at gøre dette indre oprydningsarbejde. Vi er designet til at kunne selvheale. Vi er powerfulde skabninger. 

Men i mens vi lære det, synes jeg denne blæser er en kæmpe hjælp, for vi har meget vi skal lære. For de fleste har stort set intet lært om vores indre pg hvordan vi fungere.

Masser af kærlighed ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *