Tør du følge dit hjerte? ❤️

Tør du følge dit hjerte? ❤️

De fleste tillader ikke at følge deres hjerte, men følger de mønstre og overbevisninger de er opvokset i.

De fleste lever ud fra, at alting skal være i orden. Alt skal være fint og i den rigtige rækkefølge, så de føler de har kontrol og styrer hvad de skal gøre.

Men tingene bliver aldrig i orden. Tingene bliver aldrig fine og det handler ikke om, at kontrollere alt hvad du laver. Der vil altid komme nye ting op, som du føler du skal kontrollere og styre. Og du vil blive ved med, at jage ting der skal være i orden og skal være fint, inden du kontrolleret kan gå videre, til de ting du inders inde drømmer om. De ting du ønsker at lave, hvis du følger dit hjerte.

Du bruger en illusion af, at du bliver nødt til, at have omstændighederne i orden, som en undskyldning for, IKKE at følge dit hjerte.

Alt skal gå den rigtige vej, men du er bare bange for at følge dit hjerte, for det vil blive død over den gamle identitet du altid haft haft – og hvem vil du så være og hvad skal der ske, hvis du ikke har kontrollen mere og ikke kan se for dig, hvordan det så kommer til at gå.

Derfor bliver du ved med at finde på nye ting, der skal ordnes, så du har en undskyldning overfor dig selv, som du ofte tror på og logisk giver god mening. Men du holder bare dig selv fast, i dit eget fængsel, i stedet for at turde tage skridtet – og følge dit hjerte ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *